Skip to content

Lækre kontormøbler til loungen

Nu er der mulighed for at få lækre kontormøbler til entreen og fællesområderne, eller hvor det nu er der er brug for et løft på arbejdspladsen. Det ser rigitg godt ud med stilrent udtryk og fine linjer. Det er fra holmris, som netop har lavet en webshop som er tilkoblet deres egen produktion og design afdeling. Det er rart at kunne få leveret sine møbler til døren, da det er noget bøvl at køre med, og rart at det bliver stillet op og koblet rigtig sammen.

Holmris kontormøbler specialiserer sig i silrent dansk design, og det er helt ny tat de har oprettet webshop på deres produkter. Tidligere var det udelukkende kørende sælgere og gennem katalog at man kunne bestille sine kontormøbler.

Når man ønsker at få sine varer elveret til døren er det vigtigt at vælge en leverandør med denne service, som kan bestilles til klokkeslet, så man ikke ender med at få sine lounge møbler leveret mens der ikke er nogen på kontoret, eller man sidder i møde, så fragtmanden ender med at skulle tage møblerne med igen. Netop til kontorer er det jo vigtigt med levering der spiller, da man ikke blot kan stille varerne, hvis der for eksempel er mange folk der kommer og går på adressen, og måske er der flere lejemål i samme bygning, så det kan blive noget rigtigt rod.

Jeg kender et par stykker hos Holmris, og ved at de er meget obs på netop det med levering og installation af møbler, så det bliver så let for kunden som muligt at få sagerne rigtigt i mål og sat på plads. Det er skønt når der er styr på den slags og tænkt på det, og ikke blot lavet aftale med første og bedste transportør, da kontormøbler i høj kvalitet skal fragtes forsigtigt og leveres forsigtigt, så der ikke kommer ridser og så videre i møblerne

Published ininde