Skip to content

Er det ved at være tid til en ny bil?

Ingenting holder evigt, og det gør din bil altså heller ikke. Du vil nødigt indrømme det, men før eller siden bliver du nødt til at indse, at det kræver en udskiftning af din bil, hvis du skal fortsætte med at kunne køre på arbejde.

Du mener sikkert, at din gamle bil stadig fungerer perfekt, men begynder du at blive alt for venskabelig med din mekaniker, er det et tegn på, at bilen er ved at give op. For det første kan et værkstedsbesøg være en dyr fornøjelse, som hurtigt kan betyde, at feriedestinationen ikke bliver Barcelona, men Kolding.

Udover det økonomiske aspekt er det naturligvis aldrig sjovt, at bilen ikke fungerer, når du skal bruge den. Det er irriterende på mange måder, og du kan altså ikke være tjent med en bil, der ikke kan køre.

bil

Suzuki er kvalitet til en god pris

Der er ekstremt mange forskellige mærker, når det kommer til biler, og det er næsten umuligt at vælge mellem de mange forskellige muligheder. Dette kan betyde, at din søgen efter en bil kan tage lang tid, men dette skal ikke afskrække dig fra at kigge, da et bilkøb jo er en stor investering, der kræver megen overvejelse.

Vi vil dog gerne hjælpe dig, så du i hvert fald kender til én bil, som kan være et potentielt mål for jer, når I vælger at skyde jagten i gang for alvor. Suzuki er mærket på den bil, vi vil foreslå, og dette er et bilmærke, som er forbundet med kvalitet og design i topklasse. Du går altså aldrig galt i byen med en bil fra den japanske producent.

www.suzuki.dk kan du finde en lang række smarte modeller, som måske vil falde i jeres smag. Eksempelvis er deres SUV model Vitara et godt bud, hvis du skal have en super lækker bil, hvor der ikke er sparet på noget udstyr.

Denne stilfulde bil kan erhverves både med diesel og benzinmotor, og det er altså op til dig, hvad du foretrækker. Uanset hvad du vælger, så er det en bil, der kan køre langt på literen, og den er således økonomisk samt god for miljøet. Det skal nævnes i denne sammenhæng, at du med dieselmotoren kan komme helt op på 25 km/l, hvilket er luksus for dig og os andre, da det sviner mindre.

Hvis du er interesseret i denne bil, skal det siges, at du kan vælge mellem 4 udstyrsversioner, og alt efter din hang til gadgets og teknik, er det helt op til dig selv, hvad du planlægger at vælge. Bilen er også i top, når det kommer til rummelighed og sikkerhed, hvilket betyder, at du alt i alt får en super moderne bil, som ser dyr ud, men koster en slik, når man tænker på, hvor meget bil man får.

Bilen kan fås fra 192.000, hvilket vi mener er et røverkøb. Lyder dette interessant, så læs meget mere om bilen på suzuki.dk, hvor du finder Vitara og mange andre SUV biler til lave priser.

Forsikr din bil med det samme

Har du endelig valgt at skifte den gamle rustbunke ud med en ny og lækker bil? Så er der én ting, som du SKAL huske, og det er en god forsikring. Dette kan NEXT forsikring hjælpe med, så din bil er forsikret på den mest favorable måde. Skulle uheldet være ude, er du således dækket godt ind med enten deres ansvars- eller kaskoforsikring.

Det er ikke kun en god idé at være forsikret – det er også lovpligtigt. Loven påbyder dig nemlig at tegne en ansvarsforsikring, som kan udbetale erstatning til personer, du forvolder skade på med dit køretøj. Dette vil også sige, at en ansvarsforsikring ikke dækker hverken dig eller din bil.

Hertil skal du tegne en kaskoforsikring, som udvider dækningen til også at omfatte skader på din bil. Med en kaskoforsikring er du således ikke på fallittens rand, hvis du kører galt og beskadiger din bil. En ordentlig og omfattende forsikring er meget vigtig – både for dig selv og dine medtrafikanters skyld, og det er således din pligt som bilejer at tegne de korrekte forsikringer, så din færden i trafikken er ansvarsfuld og moralsk.

Published inude